Aftalevilkår for handel med Køkkenmontøren.dk

Du handler med

Køkkenmontøren.dk

/v Benny Møller Sørensen

Sandfeldparken 39

6933 Kibæk.

Mail adr: benny@køkkenmontøren.dk

Du kontakter mig via mail – eller kontakt formularen, så vil jeg forsøge at besvare inden for de næste 2 dage. Det er ikke muligt at ringe til mig, da jeg om dag

Så vil jeg forsøge, at besvare inden for de nærmeste dage.


Det er ikke muligt at ringe til mig, da jeg i det daglige er optaget af at montere køkkener for Kvik.

Vedr. Moms

Med dit køb handler du med en privatperson og ikke en momsregistreret webshop/butik. Det vil sige, at det er privat Salg uden moms

Du kan som ejer af et firma trække beløbet fra i skat, men ikke bruge det i dit momsregnskab. 

Mit salg foregår ud fra interesse for at hjælpe andre køkkenmontører med en god ide. Jeg forventer ikke et salg, der kan retfærdiggøre, at jeg lader mig moms-registrere. Køkkenmontøren.dk er en Hobbyvirksomhed, jeg arbejde med ud over mit arbejde som fuldtidsbeskæftiget køkkenmontør ved Kvikkøkkencenter Herning. 

Produktet

De hjælpende hænder er et sæt med 4 plastik skabeloner, der er skabt på en 3D printer. De passer til køkkenelementer med 16 mm korpus.

Produktet er afprøvet gennem et par måneder i mit arbejde som køkkenmontør og har har fungeret upåklageligt. 

Pris

Prisen er angivet i Kroner og øre.

Prisen er for varen og forsendelsesomkostning. 

Angivne pris gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Der kan være øget fragtpris til levering i de øvrige nordiske lande. 

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Ordre og levering

Du laver købet via hjemmesiden. Jeg ser dit køb, pakker varen og sender den til det navn og adresse, du har opgivet ved købet. Varen bliver sendt via Post Nord. Forsendelsespris er 24 kr. Hvis du vil afhente varen selv, er dette også mulig via aftale på kontaktformularen

Betalingen

Betalingen sker ved bestillingen. Der kan betales med bankoverførsel og Kortbetaling. Begge dele via bestilling på hjemmesiden. 

Problemer

Mail adr: benny@køkkenmontøren.dk

Du kontakter mig via mail. Så vil jeg forsøge, at besvare inden for de nærmeste dage. Det er ikke muligt at ringe, da jeg er optaget af andet arbejde om dagen.

Jeg forventer ikke, der skulle kunne opstå de store problemer i leveringen, men det kan jo ske, så kontakter du mig naturligvis. 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til mig senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen til min adresse angivet ovenfor. I mailen skal du oplyse konto nr. som beløbet kan betales retur på.

Meddelelsen skal gives pr. mail på benny@køkkenmontøren.dk. Du skal i mailen tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

 

Reklammation

Skulle der imod min forventning være fejl og mangler ved produktet, kontakter du mig via mail inden for rimelig tid og så ser vi på, om der skal fremsendes en ny Hjælpende Hånd. 

Reklamationsrettigheder – 24 mdr i forhold til den danske lovgivning.

Personoplysninger

Cookies

Der bruges ikke Cookies på hjemmesiden, da jeg ikke annoncerer eller skal bruge det til at udvikle, hvad folk søger.

Jeg har tingene her, fordi jeg oplever det letter min hverdag som køkkenmontør og jeg vil gerne give den mulighed videre til andre, der arbejder med opsætning af køkken.

 

 

Persondata:

Jeg vil i en periode opbevare dine bestillings data, det vil sige navn, adresse og mail adresse. Og herefter vil der blive opbevaret det, der er nødvendigt for, at SKAT.DK kan følge mit regnskab i det omfang de finder nødvendigt. Det vil sige kvittering for salget.

Ved betalingen vil dine oplysninger naturligvis fremgå i banken og hos Stripe. Disse overholder lovgivningen på dette område og vil ikke videregive dine oplysninger.

Handelsbetingelser udarbejdet August 2022